Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel
Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel

Navitel E500 Magnetic Navitel Navigator Teljes Európa Térképpel

Térképpel
Gyártói cikkszám: NAVITELE500MAG
Garancia: 24 hónap
22 000 Ft (nettó)
27 940 Ft

A NAVITEL E500 MAGNETIC egy modern autós GPS navigátor, amely előre telepített, offline térképek széles választékával és egyedi mágneses rögzítéssel rendelkezik. A navigációs szoftver stabil és gyors működéséről az E500 800 MHz-es processzora, alacsony energiafelhasználásáról pedig modern Cortex-A7 architektúrája gondoskodik.5 hüvelykes TFT kijelzője minden esetben jól látható és könnyen olvasható. A készülék 8 GB belső memóriával rendelkezik.

A NAVITEL E500 MAGNETIC előre telepített térképcsomagja 43 európai ország, valamint Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán és Oroszország térképeit foglalja magában. További térképek a Navitel Navigator Update Center. A NAVITEL E500 MAGNETIC maximum 32 GB tárkapacitású microSD kártyát tud kezelni a további térképek és médiafájlok tárolására.

A NAVITEL E500 MAGNETIC egyik újdonsága a mágneses rögzítés, amely a készülék energia ellátását is biztosítja. A csomag részeként érkező tapadókorongos rögzítés biztosan csatlakozik a jármű szélvédőjéhez. USB portján keresztül, a szintén mellékelt autós töltővel biztosítható áramellátása.

A navigátor és a tartó mágneses elemei gondoskodnak a NAVITEL E500 MAGNETIC rögzítéséről. A készüléket elég csak a tartó közelébe emelni, hogy az biztonságosan rögzítésre kerüljön, melyet követően a GPS automatikusan bekapcsol és elindítja a navigációs szoftverét. Az erős mágnes vezetés közben biztonságosan helyén tartja a készüléket. A rögzítésről levéve az E500 MAGNETIC 15 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol. A mágneses rögzítésnek köszönhetően fel és leszerelése kevesebb, mint egy pillanat műve.

Szoftver Navitel Navigator
Elore telepített térképek Albánia, Andorra, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bulgária, Bosznia és Hercegovina, Ciprus, Cseh Köztársaság, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Izland, Man-sziget, Olaszország, Kazahsztán, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Lengyelország, Portugália, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szlovénia, Szlovákia, Svédország, Svájc, Svédország, Vatikán állam
További térképek telepíthetok Igen
Menetido számítás Igen
Hangutasítások Igen
Kijelzo
Kijelzo típusa TFT
Kijelzo mérete 5"
Felbontás 800x480
Érintoképernyo Igen
Háttérvilágítással rendelkezik Igen
Általános
OS Windows CE 6.0
CPU MStar MSB 2521
CPU frekvencia 800 ?Hz
RAM 128 MB, DDR3
Belso memória 8 GB
Akkumulátor típusa Li-pol
Akku kapacitás 1200 mAh
Áramellátás közvetlen a szélvédorögzítéshez Igen
Auto-Start Amint a készülék csatlakozott a tartóhoz
Csatlakozás USB 2.0
microSD Max. 32 GB
Fejhallható kimenet 3.5 mm (mini-jack)
Hangszóró Igen
Rögzítés Tapadókoron (szélvédo/tartó), mágnes (tartó/készülék)
Szín Fekete
Méretek 38?85?17 mm
Súly 177 g
Antenna Belso

NAVITEL E500 MAGNETICszemélyes navigációs eszköz:


Autós tartó (szélvédore)

  • Autós tölto 12/24 Vű

  • Mini-USB kábel

  • Puha tok

  • Stylus

  • Kézikönyv

  • Jótállási jegy
Specifikáció

TípusTérképpel


^