Mio Pilot 15 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (45 ország)
Mio Pilot 15 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (45 ország) Mio Pilot 15 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (45 ország) Mio Pilot 15 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (45 ország) Mio Pilot 15 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (45 ország)

Mio Pilot 15 FE LM 5" + Teljes Európa térképpel (45 ország)

Térképpel
Gyártói cikkszám: MIO PILOT 15
Garancia: 24 hónap
21 118 Ft (nettó)
26 820 Ft

Az állandó útitárs:

  • Korszerű és hatékony turn-by-turn navigáció

  • Élettartamig szóló térképfrissítések

  • Többféle útvonal opció (legegyszerűbb, legrövidebb, takarékos, leggyorsabb)

  • QuickSpell keresés és kimondott utcanevek (Text To Speech)

  • Sávasszisztens és sebesség-figyelmeztetés

Magabiztos vezetés

Nagy tudású turn-by-turn navigáció

A fejlett útkereső algoritmussal ellátott beépített, díjnyertes GPS navigációs szoftver révén a Pilot™ 15 LM könnyen és gyorsan kiszámítja az útvonalat. Az egyértelmű és egyszerű grafikus és hangos útmutatásoknak köszönhetően ezzel az eszközzel könnyen elérheti úti célját.

Élettartamra szóló térképfrissítés

45 európai ország

A készülék beépített, élettartamra szóló térképfrissítéseinek köszönhetően nem kell többé aggódnia az úthálózat változásai vagy az útlezárások miatt*. Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez és telepítse a MioMore Desktop szoftvert, hogy mindig értesüljön az új frissítésekről, és soha ne tévedjen el.

Érjen célba gyorsabban

Optimalizált útvonalkeresés

A Pilot 15 LM optimalizált útvonalkereső algoritmussal számítja ki a leggyorsabb vagy a legrövidebb útvonalat. Így akár az a fontos, hogy időben odaérjen, akár az, hogy üzemanyag-takarékosan érjen célba, a Pilot 15 LM mindenre megoldást kínál.

Nagyobb képernyő nagyobb utakhoz

5"-os kijelző

A Pilot 15 LM 5"-os, 480x272 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és kellően széles képet biztosít. A könnyedén működtethető érintőképernyővel az úti cél megadása egyszerű, a nagy képernyőméret pedig lehetővé teszi, hogy vezetés közben az utat figyelhesse.

Egyszerűen kezelhető autós navigáció

A QuickStart funkcióval ellátott Pilot 15 LM letisztult menüjének köszönhetően pillanatok alatt beállítható az úti cél. Csak egyetlen érintés, és az útvonal már el is készült.
Specifikáció

TípusTérképpel


^