HP OfficeJet Pro 8715 (J6X76A) wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax
HP OfficeJet Pro 8715 (J6X76A) wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax HP OfficeJet Pro 8715 (J6X76A) wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax HP OfficeJet Pro 8715 (J6X76A) wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax HP OfficeJet Pro 8715 (J6X76A) wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax HP OfficeJet Pro 8715 (J6X76A) wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

HP OfficeJet Pro 8715 (J6X76A) wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 18-22lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:HP 953; HP 953 XL, Wifi
Gyártói cikkszám: J6X76A
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!
Leírás:
Ez a szolgáltatások teljes körével ellátott All-in-One készülék professzionális színes dokumentumokat biztosít a lézernyomtatók oldalköltségének akár a feléért. A sokoldalú nyomtatási, faxolási, beolvasási és másolási funkciókkal hatékonyan végezhet el nagy volumenű nyomtatási feladatokat is.

Jellemzők

Kiváló ár-érték arány professzionális, irodai színekhez

A lézernyomtatóknál akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költséggel professzionális színhasználat mellett is kézben tarthatja a költségvetést.

Az opcionális eredeti HP nagy kapacitású tintapatronokkal akár kétszer több oldalt nyomtathat.

Professzionális minőségű színes és fekete szöveget hozhat létre, amely ideális a jelentések, e-mailek és más dokumentumok nyomtatásához.

Az eredeti HP-tintapatronokkal tartós dokumentumokat készíthet, amelyek ellenállnak a vízcseppeknek, a fakulásnak és az elkenődésnek.

Minden, amire a munka gyors elvégzéséhez szüksége lehet

A nyomtatási, faxolási, beolvasási és másolási képességekkel, valamint az 50 oldalas automatikus lapadagolóval még több feladatot végezhet el.

A gyors kétoldalas nyomtatással, másolással és beolvasással villámgyorsan elvégezheti a feladatait.

Kezelje feladatait könnyedén és férjen hozzá parancsikonjaihoz – ehhez csak koppintania vagy pöccintenie kell a 6,75 cm-es (2,65 hüvelykes) érintőképernyőn.

A digitális fájlokat beolvashatja közvetlenül e-mail üzenetekbe, hálózati mappákba vagy felhőalapú tárhelyekre az előre betöltött üzleti alkalmazásokkal.

A mobil nyomtatással kielégítheti üzlete igényeit

Közvetlenül a mobileszközéről nyomtathat bárhonnan az irodából anélkül, hogy csatlakozna a vállalati hálózatra.

Egyszerűen nyomtathat dokumentumokat, fényképeket és még sok mást számos különféle okostelefonról és táblagépről.

A HP JetAdvantage Private Print alkalmazással megvédheti az adatait és szabályozhatja a hozzáférést a bizalmas nyomtatási feladatokhoz.
Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxIgen
Színes nyomtatásIgen
Nyomtatási sebesség18-22 lap/perc
Felbontás4800x1200 dpi
PapírformátumA4
USB portIgen
Párhuzamos portNem
Hálózati nyomtatásIgen
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekHP 953; HP 953 XL
WifiIgen
CD/DVD nyomtatásNem


^