Epson WorkForce DS-570W

Epson WorkForce DS-570W

A4, 600x600dpi, 296‎x169x176mm, 3,7kg, USB3.0, Duplex, Wi-Fi
Gyártói cikkszám: B11B228401
Garancia: 12 hónap
162 992 Ft (nettó)
207 000 Ft
Leírás:

A kiváló nyomathordozó-kezelés és az innovatív, okos funkciók magas szintű adatintegritásról gondoskodnak, így a vezeték nélküli WorkForce DS-570W rendkívül hatékonyan és egyszerűen képes beilleszkedni a szervezet munkafolyamatába. Az 50 oldalas dokumentumadagolóval, a 35 lap/perc és 70 oldal/perc sebességgel, valamint Wi-Fi, NFC és USB 3.0 csatlakoztathatósággal gyorsan csatlakozhat, beolvashat,, szerkeszthet és megoszthat üzleti dokumentumokat.

Az intelligens funkció javítja a hatékonyságot, a precizitást és az adatmegbízhatóságot

A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmódnak köszönhetően1 a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumok beolvasása, a dupla lapadagolás-érzékelésnek köszönhetően pedig a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók beolvasása is gyerekjáték. Az aktív elválasztógörgő-rendszer megakadályozza a nehézkes dokumentumok kétszeri beolvasását a Kétszeri Beolvasást Akadályozó Érzékelés (DFDS) funkció segítségével a kihívást jelentő dokumentumokat, például borítékokat, vagy a post-it jegyzeteket is be tudja szkennelni. Az Automatikus szkennelési mód lehetővé teszi nagy számú dokumentum egy fájlként történő feldolgozását.

Különösen sokoldalú

Az egymenetes, kétoldalas szkennelés biztosítja a gyors dokumentumfeldolgozást, miközben lehetővé teszi sokféle nyomathordozó szkennelését, akár vékony 27 g/nm papír, akár vastag 413 g/nm karton esetén is. Az azonnal felismert A3-as hordozó felgyorsítja a folyamatot, a nagyobb dokumentumok automatikus digitális összefűzésével.

Sokoldalú csatlakoztathatóság

Ezzel a vezeték nélküli, lapadagolós szkennerrel a vezeték nélküli funkció segítségével könnyedén szkennelheti a dokumentumokat mobileszközre, táblagépre és Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra. A beépített NFC lehetővé teszi a Wi-Fi csatlakoztathatóságot. A nagy sebességű 3.0 USB a TWAIN és WIA illesztőprogramokkal rendelkezik a Dokumentumkezelő rendszerekkel való kibővített kompatibilitásért.

Képjavító és dokumentumkezelő szoftver

Az Epson Scan 2.0 szoftver fotókiegyenesítési és automatikus elforgatási funkciókkal teszi egyszerűvé a képek szerkesztését, miközben a Document Capture Pro3 egyszerűen használható az elektronikus dokumentumok beolvasására és tárolására egy gombnyomással.

Lényeges jellemzők

  • Vezeték nélküli szkennelés: Ezzel a vezeték nélküli, lapadagolós szkennerrel könnyedén szkennelheti a dokumentumokat mobileszközre, táblagépre és Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra.
  • Elsőként Slow móddal az iparágban1: Szkenneljen gyűrött, hosszú, vagy érzékeny dokumentumokat a fájlméret csökkenése nélkül
  • Aktív szétválasztógörgő-rendszer: Megakadályozza a nehézkes kettős behúzást, ezzel biztosítva, hogy minden papírlap be legyen szkennelve
  • Automatikus szkennelés üzemmód: Gyorsan feldolgozza a fizikai dokumentumokat kezelhető mennyiségben
  • Opcionális hálózati csatlakozó: Egyszerű megosztás a „Push Scanning” funkcióval rendelkező felhasználók és előre regisztrált munkaprofilok közöttSpecifikáció

Maximális lapméretA4
Optikai felbontás600x600 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret296‎x169x176mm
Tömeg3,7 kg
DuplexNem
EgyébUSB3.0, Duplex, Wi-Fi


^